Wednesday, February 2, 2011

Bilbord'dan Al Haberi: NO STRINGS ATTACHED

Natalie Portman'ın Black Swan'daki rolüyle Golden Globes ve Oscar adayı olduğu haberleri daha tazeyken, Hollywood bilbordları yeni filmi No Strings Attached'le kaplandı. Sinema yazarları ise durumun Natalie Portman'ın Oscar adaylığına zarar vereceğini söylüyor. Yani Oscar oylamalarını yapacak Akademi üyelerinin zihnindeki Portman resmi, hergün arabayla sokaktan geçerken bilbordlarda gördükleri No Strings Attached posteriyle dolmaya başladı. Ne de olsa No Strings Attached, blockbuster bir romantik komedi. Kendini ciddiye almayan ama eğlence yüklü ve bu yüzden ödüllerin yanından geçmeyecek bir film. 

Bu illaki oylamaları etkileyecek bir durum mu? Öyle olmak zorunda değil tabi. Ama geçmiş yıllardan benzer örnekler de var. Örneğin, 2007'de Eddie Murphy Oscar adaylığı koltuğunda otururken, aynı anda Oscar'la pek uyuşmayan Norbit filminin posterleri çarşaf çarşaf duvarları kaplıyordu. Tabi bu demek değil ki Eddie Murphy zaten kafadan o yılın en güçlü adayıydı. Ama Norbit kesinlikle Akademi üyelerine Eddie Murphy'nin oyunculuk profilini hatırlattı.

No Strings Attached'e geri dönünce: ''Can Sex Friends Be Best Friends?'' sloganıyla reklam yapan bir filmden bahsediyoruz. Bu Natalie Portman'ın Oscar adaylığını tehlikeye atacak mı? 27 Şubat'ta göreceğiz.

No Strings Attached



No comments:

Post a Comment