Monday, September 20, 2010

Bilbord'dan al haberi: Social Network

Şehire genel bir Social Network ağırlığı çökmüş durumda. Hayatımıza zaten çökmüş durumda o ayrı ama David Fincher'ın filmini birçoğumuz aylardan beri sabırsızlıkla bekliyoruz. Endüstride herkes senaryonun ne kadar iyi olduğu hakkında konuşuyor. Filmi özel gösterimlerde izlemiş olanlar öve öve bitiremiyor. Film 1 Ekim'de ABD'de gösterime girecek ve herkes Facebook'un yaratıcıları hakkındaki gerçeklerin son derece karanlık bir şekilde işlenmiş versiyonunu izlemek için sinemalara koşacak.


Social Network'ün kampanyası yandaki posterle ön plana çıkıyor. Mark Zuckerberg'ü canlandıran Jesse Eisenberg'ün suratı üzerine: '500 milyon arkadaşa birkaç düşman yapmadan ulaşamazsın.' sloganı ile.

Duyduklarıma göre film Facebook babası, henüz 26 yaşındaki Mark Zuckerberg'ü pek de parlak, sevilesi bir karakter olarak göstermiyor.

















Social Network'ü izlemeye Facebook üyesi 500 milyon kişinin sadece yarısı gitse, film Avatar rekorlarını çok rahat yakalayacak. Acaba bazılarımızın hergün saatlerce vakit harcadığı Facebook bağımlılığı Social Network'ün gişelerine de yansıyacak mı?

No comments:

Post a Comment