Monday, October 11, 2010

Bilbord'dan al haberi: Hereafter

Hereafter Poster, Sunset Blvd.

Clint Eastwood, Matt Damon ile HEREAFTER filminde tekar bir araya geldi. Filmin senaryosunu son bir kaç yılda arka arkaya patlattığı Oscar adaylı senaryolarıyla Peter Morgan yazdı. Peter Morgan'ın, Sacha Baron Cohen'in oynayacağı QUEEN filmini de kaleme alması bekleniyor, bunu da hemen hatırlatalım. 

Eastwood filmleri her yıl Akademi'den iyi notlar alıyor ve mutlaka Oscar töreninde Eastwood takımının ön sıralarda bir sandalyesi oluyor. Ama entellektüel Hollywood çevreleri Warner Brothers'ın Eastwood filmlerini pazarlamaya çok özen göstermediğinden yakınıyorlar hep. Belki de Eastwood filmleri zaten kendi kendilerini pazarladıkları için. 

Bu bilbordun fotoğrafını gündüz vakti çektim, ama ertesi gece önünden geçerken ışıklarının yanmadığını farkettim. Sağdaki soldaki Dexter, Svedka Vodka, Life As We Know It posterleri ışıl ışıl parlarken, Hereafter karanlıkta kalmıştı. Bunun için ya bilbordu kiralayan Regency'yi ya da Eastwood'a daha iyi sahip çıkması gereken Warner Brothers'ı suçlamak lazım. 

Film 22 Ekimde gösterime giriyor. Buyrun fragmanı.

No comments:

Post a Comment