Monday, October 25, 2010

Bilbord'dan al haberi: No Ordinary Family

Hazır konuya girmişken, çok uzaklaşmadan hemen No Ordinary Family'den bahsedelim. Dizi ABC kanalında bu sezon gösterime girdi. Bu sonbaharda başlayan çaylak bir saatlik dramalar arasında şu ana kadar en başarılı ve istikrarlı giden dizilerden biri oldu. Nitekim ABC kanalı No Ordinary Family için yeni bir sezon daha ısmarladı. Bir uçak kazası sonrası süper güçlerini keşfeden, sıradan bir Amerikan ailesinin maceralarını bu sezon bittikten sonra en azından 22 bölüm daha izleyeceğiz gibi gözüküyor.

No Ordinary Family Highland ve Franklin üzerindeki bilbordda. Bununla birlikte birçok binaların duvarlarında, otobüs duraklarında, şehrin her yerinde.

No Ordinary Family'de Dexter mezunu Julie Benz ile The Shield ve Fantastic 4'dan tanıdığımız Michael Chiklis oynuyor. Dizinin yaratıcılarından Greg Berlanti en son 5. sezonuna giren kadayıf dizi Brothers and Sisters'ın uzun süre yapımcılığını üstlenmişti.

Dizinin konusunu ve karakterlerini Pixar yapımı The Incredibles'a benzetmemek elde değil. Anne baba, abla ve erkek kardeş dörtlüsünün süper güçleri tam olarak aynı değil ama ortak noktalar gözden kaçmıyor. Süper güçlülerin cirit attığı eski ABC dizisi Heroes'a göre daha ailevi, komedi faktörü içeren, daha aydınlık bir dizi No Ordinary Family. Tarihe geçecek kadar özgün ve unutulmaz bir parça olmayacağı kesin ama reytinglere göre şimdilik Amerikan seyircisi hayatından gayet memnun.

No comments:

Post a Comment