Friday, September 17, 2010

TAZE HABER: Joaquin Phoenix kafayı yememiş mi?

Walk The Line filmiyle Oscar'ı evine taşıdıktan sonra birden bire saçı sakalına karışmış vaziyette, ortalıkta zombi gibi gezmeye başlayan, oyunculuk kariyerini bırakıp kendini müziğe vereceğini açıklayan, ne tarz müzik diye soranlara 'rap' diye cevap verip 'puahahah' tepkisi alan, ünlülerin dedikodusunu yapmayı seven kesimde 'acısam mı, dalga mı geçsem' duygu karmaşasına sebep olan, "tüh tüh tüh, bu da aklını kaybetti, zaten abisinin ölümünden dolayı çocukluktan travması vardı" gibi yorumlarını coşturan Joaquin Phoenix aslında tüm bunları film icabı yapıyormuş, kesinleşti.



Aslında bilmediğimiz birşey değildi. David Latterman'a çıkıp iki çift laf söylemeden etrafına bakınıp, sakızını masanın altına yapıştırdığı bölüm, YouTube'dan paylaşım patlamasına sebep olduğunda, çoğunluk Joaquin Phoenix'in gerçekten kafayı yediğine inanmıştı. Ama bir kesim sinsi sinsi tüm bunların Casey Affleck'in çektiği sahte belgeselin bir parçası olduğunu iddia ediyordu.

Joaquin Phoenix bu numaraları 2 yıl boyunca, pek de çaktırmadan devam ettirdi. Casey Affleck I'm Still Here filmini tamamına erdirdi ve ABD'de film geçen hafta gösterime girdi. Cümlemize hayırlı olsun.

No comments:

Post a Comment