Wednesday, January 5, 2011

Bilbord'dan Al Haberi: Yeni yılın yeni dizisi OFF THE MAP

Bazı Doktorlar İçin Sınırlar Yoktur. Yarı kış sezonunun yeni doktor dizisinin sloganı

ABC stüdyolarından çıkan ve ABC kanalında 12 Ocak'ta ilk kez ekranlara (ve internete) düşecek OFF THE MAPGrey's Anatomy'nin yaratıcılarından geliyor. Dizinin kahramanları bir takım duygusal sorunları sebebiyle evlerini bırakıp, Güney Amerika ormanlarında küçük bir kasaba kliniğine geliyorlar. Ama doğanın tehlikeli koşulları ve imkansızlıkları karşılarına bambaşka sorunlar çıkarıyor.

Grey's Anatomy'nin sınıf atlamış bir pembe dizi havasından, o yoğun melodramasından haz alanlara (ki bunda utanılacak birşey yok, şahsen yıllardır bir tek bölümünü bile kaçırmadım) aynı fuzuli vakit geçirme zevkini vadeden bir dizi OFF THE MAP

Dizinin başyazarı ve yapımcı Jenna Bans, Desperate Housewives, Private Practice ve Grey's Anatomy'nin kaşarlanmış yazarlarından. Oyuncu kadrosunun en tanınmış ismi, Grey'in Dr. McDreamy'sinin dengi olacak Martin Handerson. Handerson'ın akılda kalan filmleri The Ring, Smokin' Aces ve Torque. Dizinin diğer yüzleri Caroline Dhavernas, Rachelle LefevreZach Gilford, Mamie GummerJonathan Castellanos ve Valerie Cruz olacak. Dizi sağlam bir 'çok başrollü' oyuncu kadrosu ile geliyor. Yeni yılın reyting yarışında alacağı puanları ben de merak ediyorum.

No comments:

Post a Comment