The Green Hornet son birkaç yılda mantar gibi türeyen, 3D, IMAX ve CG Efektleriyle süper güçlerini edinen süper kahraman filmlerinin sonuncusu. Batman'in parası, Iron Man'in kendini beğenmişliği, ve Kick Ass'in kahramanlık özentiliğini birleştirince ortaya The Green Hornet çıkıyor.
Filmin Rotten Tomatoes notu %46'yla ''çürük'' kategorisinde. Gişeleri ise, eh işte, fena değil: 5. gününde film 42 milyon dolara ulaştı. Bütçe 120 milyon dolar. Bu rakamlarla film süper kahraman filmleri arasında bir rekortmen değil. Ama sinema salonlarını terketmeden önce dünya gişelerini de ekleyince, filmin gayet makul rakamlarla kar edeceği kesinleşti.
The Green Hornet'in sokak reklamlarının 3 farklı yüzü var.
Birincisi (üstte) bu aralar trend haline gelen, tek oyunculu 4 farklı posterin yan yana uygulanması. Bunun bir örneği True Grit posterlerinde de vardı.
İkincisi (ortada) ve en sık kullanılan bilbord uygulaması, ikonik Green Hornet arabası.
Son olarak (altta), daha nadir, ama daha büyük bilbord yüzeylerinde kullanılan üçüncü bir model de Green Hornet, yani ''Yeşil Eşekarısı'' logosu. Bu bilbord siyah fon üzerinde gece parlayan özel bir malzeme ile yapılmış. Gece yanından geçerken boşlukta, havada parlıyormuş gibi gözüküyor. TRON da bu bilbord efektinin benzerini yapmıştı.
Highland Ave üzerinde Green Hornet duvar posterleri |
Sunset Boulevar üzerinde Green Hornet arabalı bilbord |
La Brea Avenue üzerinde Green Hornet logolu bilbord |